Seperator

Verkoopbegeleiding

 

 

 

Bij het verkopen van uw huis is deskundige hulp geen overbodige luxe. Kramer Makelaar kan u adviseren en u stap voor stap bij de verkoop begeleiden. Wij kunnen het volgende voor u betekenen bij de verkoop van uw pand:

• Advisering over de juiste verkoopprijs
• Tips om uw woning zo goed mogelijk te presenteren 
• Rondleiden geïnteresseerden
• Onderhandeling over de prijs en voorwaarden
• Het opstellen van de koopakte
• Administratieve afwikkeling van de verkoop van uw woning

Wat komt er allemaal bij de verkoop van een woning kijken?

Stap 1: Bepalen van de vraagprijs
Dat gebeurt op basis van een grondige inspectie en taxatie van de woning. Kramer Makelaar brengt daarbij direct verkoopargumenten in kaart. Soms adviseren we u bepaalde in het oog springende zaken op te knappen zodat uw woning er zo goed mogelijk uitziet.

Stap 2: Beschrijving van de woning met foto
Het opstellen van een handzame fotopresentatie, het plaatsen op onze website en diverse andere zoals FUNDA. Daarnaast worden verdere afspraken gemaakt over de wijze waarop uw woning onder de aandacht wordt gebracht, zoals facebook, instagram, een bord in de tuin of een gevelbord.

Stap 3: Onderhandeling met mogelijke kopers
Voordat de onderhandeling van start gaat, maken we samen met u afspraken over de biedingsprocedure en de specifieke onderhandeling, wij bespreken met u bijvoorbeeld ook de eventuele verkoop van roerende goederen zoals zonwering, vloerbedekking en dergelijke. Als verkopend makelaar benut Kramer Makelaardij uiteraard alle verkoopargumenten. Wij zorgen voor de best mogelijke verkoopprijs met de best mogelijke verkoopvoorwaarden.

Stap 4: De koopovereenkomst
Is de koop rond dan worden de mondeling gemaakte afspraken tussen koper en verkoper schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. De koop is definitief als de “drie dagen termijn” is verlopen en eventuele ontbindende voorwaarden zijn vervuld. In de koopovereenkomst staan behalve de verkoopprijs ook de afspraken over overname van roerende zaken, overdrachtsdatum e..d. Aan de hand van de koopovereenkomst bereidt de notaris de eigendomsoverdracht voor. De notaris handelt verder alle financiële zaken rond de verkoop af, waaronder de aflossing van uw eventuele hypotheek.

Wilt u meer weten over de verkoop van uw huis? Maak een afspraak met een van onze makelaars van Kramer Makelaardij.

.

  1.  

Inloggen

Inloggen op mijn Kramer Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?