Beschrijving

Op de 3e woonlaag gelegen 3-kamer appartement  met balkon en berging in souterrain.

INDELING

Souterrain
Vanuit centrale hal te bereiken afsluitbare ruime privé-berging ± 15,4 m².

BEGANE GROND
Centrale entree met bellentableau ,intercom, brievenbussen en trappenhuis.

DERDE VERDIEPING
entree.

BIJZONDERHEDEN
- Het appartement dient volledig gerenoveerd te worden.
- Verwarming d.m.v. moederhaard, boiler is gehuurd.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Vrij parkeren in de straat.
- Gelegen in een goed onderhouden complex.

OPMERKING
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken