Beschrijving

Wegens de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Op centrale locatie  gelegen royaal sfeervol jaren 30 benedenwoning met authentieke elementen en een riante zonnige tuin met optimale privacy.

Souterrain: voorraadkelder en een wijnkelder. Tevens bevinden zich hier ook de aan en afvoer wasautomaat en de HR combi-ketel.

Parterre: 
Ruime entreehal met authentieke tegelvloer, mooi betegelde toiletruimte.
Royale sfeervolle woonkamer met erker, grenen plankenvloer en glas en lood panelen.
Open keuken met tegelvloer voorzien van inbouwapparatuur, tuindeuren naar het terras en de parkachtige tuin
Studeerruimte met laminaatvloer.
Ouderslaapkamer met laminaatvloer en toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Samenvattend: Zeer sfeervolle benedenwoning met geweldige tuin en volledig behouden jaren 30 elementen!!!

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken