Omschrijving

In het meest noordelijke deel van Céramique - direct grenzend aan het stadsdeel "Wyck" - in het appartementencomplex "Porta I" op de derde verdieping gelegen appartement met twee slaapkamers, parkeerplaats en ruim dakterras. Het appartementencomplex Porta I en II zijn twee fraaie appartementengebouwen rondom een riante binnentuin. 

INDELING

SOUTERRAIN
parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex

BEGANE GROND
Gezamenlijke entree met bellentableau, video intercom installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis
Riante binnentuin
Privé berging

DERDE VERDIEPING
Entree appartement
Hal met betegelde toiletruimte voorzien van wc en fonteintje
Woonkamer met deur naar op het oosten gerichte balkon aan de achterzijde
Half open keukenruimte met aanrechtcombinatie voorzien van alle luxe zoals, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer etc. diverse onder- en bovenkasten, spoelbak en afzuigkap
De totale oppervlakte van woon-/eetkamer en keuken is ca. 40 m²
Slaapkamer 1 (4,88 x 2.80 m)
Slaapkamer 2 (3.93 x 2.30 m)
Volledig betegelde badkamer met wastafel, ligbad en douche
Berging met aansluitpunten voor de wasapparatuur

ALGEMEEN:
- de centrale ligging op loopafstand van uitgebreide winkelvoorzieningen, Centre Céramique, Derlon Theater, NS-station en de centrale bushalte voor zowel stads- als streekvervoer maken deze locatie zeer geliefd
- diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelen of fietsen langs de Maas en natuurgebied "De Lage Weert", watersport en het ultramoderne sportcentrum "Il Fiore" bevinden zich eveneens in de directe omgeving van het appartement
- bijdrage VvE  o.a. inclusief reservering onderhoud, opstal- en glasverzekering en schoonmaak algemene ruimtes
- genoemde maten zijn circa maten
- aanvaarding in overleg

Disclaimer: 
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 

Ontbinding: 
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

Waarborgsom: 
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Onderzoeksplicht van de koper: 
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken