Beschrijving

Heerlijk instapklaar en modern appartement op centrale locatie gelegen. Het appartement heeft de beschikking over twee slaapkamers, heerlijk balkon, luxe keuken en het heeft de beschikking over een royale berging en eigen parkeerplaats.


SOUTERRAIN
Privé-berging en eigen parkeerplaats op de binnenplaats.

BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen, trappenhuis en lift. Parkeerplaats te bereiken via het binnenterrein.
		 
2E VERDIEPING		
Entree, meterkast, cv-ruimte, toilet, badkamer, 2 slaapkamers 1) 1.80 x 3.30 m. 2) 2.70 x 4.40 m. met toegang tot balkon, woonkamer met open keuken, berging

NADERE BIJZONDERHEDEN

•Het appartement is gelegen in een rustige wijk met goede openbare verbindingen en op loopafstand van het station “Randwijck”’ en nabij de uitvalswegen richting Heerlen en Eindhoven. Een basisschool en een winkelcentrum is gelegen in de nabijheid, en hiernaast is het centrum van Maastricht snel en makkelijk te bereiken. Het appartement is goed gesitueerd ten opzichte van het AZM, de Universiteit en het Gouvernement

• Appartement is voorzien van IRS systeem  

• Deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje

• Betegelde badkamer met douche en vaste wastafel

• Moderne keukeninrichting voorzien van een eiland en voorzien van een vaatwasser, oven, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast

•Berging met af- en aanvoer wasautomaat

• Bijdrage V.V.E.service-kosten bestaat o.a. uit  voorschot watergebruik, glasverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, schoonmaken algemene ruimten, onderhoud liftinstallatie e.d.

• In het appartementencomplex zijn 2 liften aanwezig

•Alle maatvoeringen zijn circa-afmetingen

ALGEMENE INFORMATIE

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken