Beschrijving

Wegens de grote belangstelling en gemaakte afspraken is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor deze woning. Wilt u op de reservelijst worden geplaatst? Stuur ons dan een e-mail.
Wilt u eerder op de hoogte zijn van ons aanbod? Volg ons dan ook via facebook en instagram. 


De woning is gelegen in de wijk “Scharn” in Maastricht. Deze wijk is gelegen op fietsafstand van het centrum en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het centrum van Maastricht. Op- en afritten van diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

SOUTERRAIN		
Berging 2.00 x 4.64 m.

BEGANE GROND
Entree.
Toiletruimte.
Gesloten keuken met keukeninrichting 2.03 x 3.43 m.
Ruime woonkamer 3.89 x 8.17 m. met aansluitend een serre 3.07 x 5.48 m.
Achtertuin gelegen op het westen.


1E VERDIEPING
Overloop.
Badkamer 1.40 x 1.99 m.
3 slaapkamers:
1)	2.23 x 3.38 m.
2)	2.86 x 3.89 m.
3)	3.55 x 3.94 m. met aangrenzend balkon.

2E VERDIEPING
Zolder, bereikbaar via vaste trap, waarop 4e slaapkamer met dakvenster en dakkapel.

ALGEMENE INFORMATIE

Bouwjaar 	± 1957
Perceelopp.	228 m²
Woonopp.	± 130 m²
Inhoud:  	± 570 m³
Aanvaarding: in overleg 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken