Omschrijving

In het gezellige kerkdorp "Wolder" te Maastricht, aan het kerkplein met uitzicht op de kerk, is gelegen dit royale pand met 2 huisnummers, geschikt voor een combinatie van wonen/ werken. 

De multifunctionele royale bedrijfsruimte van 107 m² op de begane grond kan namelijk gebruikt worden voor vele vormen van bedrijvigheid. Het geheel is daarmee geschikt voor wonen al dan niet in combinatie met een aan huis verbonden beroep of bedrijf maar ook voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en als kantoorruimte. 

Het appartement (± 130 m²) met o.a. 3 slaapkamers en zonnig dakterras heeft een eigen opgang.

De bus stopt voor de deur, winkels binnen handbereik en voldoende parkeerplaats op het plein.

De woning wordt geleverd vrij van huurder.


INDELING WINKELRUIMTE:

Begane grond:
De winkelruimte (vloeroppervlak ± 107 m² ) met rolluiken is geheel betegeld en heeft een eigen toilet, kitchenette en een royale achtertuin.

INDELING APPARTEMENT:

Begane grond:
Eigen entree.
Hal met trappenhuis en berging ± 3 m².

1e verdieping:
Entree.
Gang.
Berging 1.75 x 1.35 m.
Badkamer 2.11 x 2.47 m. met af- en aanvoer wasautomaat, ligbad, vaste wastafel en toilet. 
Slaapkamer I) 3.44 x 3.79 m.
Woonkamer.
Open keuken met inbouwapparatuur te weten:  6-pits gas kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, en een vaatwasser. 
Totale oppervlakte woonkamer en keuken is ± 45 m²
Dakterras ± 35 m²

2e verdieping:
Overloop.
c.v.-ruimte.
Slaapkamer II) 3.43 x 3.87 m.
Slaapkamer III) 4.64 x 5.51 m.
Berging.

Disclaimer: 
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 

Ontbinding: 
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

Waarborgsom: 
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Onderzoeksplicht van de koper: 
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken