Beschrijving

Modern instap klaar drie kamer appartement gesitueerd op de derde verdieping van een kleinschalig appartementen complex aan de Ooftmengerdreef te Maastricht. Het appartement verkeert in een nette staat van onderhoud en is voorzien van moderne afwerking. Het geheel is instap klaar en per direct te aanvaarden!

Omgeving:
Het appartement is gelegen tegenover een groenvoorziening dicht bij het overdekte winkelcentrum Brusselsepoort, op 5 minuten fietsen naar de historische binnenstad van Maastricht, Universiteit en in de nabijheid van uitvalswegen. Openbaar vervoer is op loopafstand en er zijn diverse sportvoorzieningen in de directe omgeving.

Souterrain:
Separate berging, ca.6 m² (2.95 m. x 1.95 m.) bereikbaar via een deur aan de achterzijde van het complex alsmede via de entree aan de voorzijde.

Begane grond:
Entree met bellentableau, brievenbussen en gezamenlijk trappenhuis.

3e verdieping:
Entree, hal met video intercom en toegang naar de diverse vertrekken waaronder de ruime doorzon woonkamer ca. 32 m² (9.7 m. x 3.73/3.16 m.) met 2 grote ramen aan de voor- en de achterzijde.
Moderne keuken met o.a. 4-pits gaskookplaat, en koelkast. Aansluitend de bijkeuken met moderne meterkast, 80L. boiler, losse vriezer, witgoedaansluiting en wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken bereikt men het balkon (2.55 m. x  0.92 m.) gesitueerd aan de voorzijde.
Moderne badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan en glazen douchedeur.
Separaat geheel betegeld toilet met inbouwcloset.
Overloop naar 2 slaapkamer waarvan slaapkamer 1: 12,5 m² (3.95 m. x  3.28 m.) met aansluitend een balkon en slaapkamer 2: 10,0 m² (3.95 m. x 2.47 m.). Beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde. Het balkon (2.34 m. x 0,97 m) is gesitueerd op het noordoosten en heeft uitzicht op openbaargroenvoorziening aan de achterzijde.
De keuken, bijkeuken en de badkamer zijn voorzien van een tegelvloer, overige is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-Appartement is voorzien van airconditioning
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-Maandelijkse vve bijdrage €180,- maand incl. voorschot stookkosten €60,-, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten alg. ruimtes, administratiekosten en reserve groot onderhoud.
- Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex.
- Separate entree aan de achterzijde naar de berging.
- Gelegen nabij centrum Maastricht, winkelcentra, universiteit, scholen en openbaar vervoer.

OPMERKING:
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken