Beschrijving

Riante woonboerderij met binnenkoer gelegen op een ruim perceel.

Wolder is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Deze boerderij is bekend als de voormalige bakkerij. 
De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen; wonen/werken, realiseren van diverse studentenwoningen (vergunningsaanvraag loopt), Bed and Breakfast, praktijk, kantoor aan huis of het realiseren van een zeer luxe woonboerderij met alle gemakken voorzien.

Bouwjaar ± 1946
Bruto bebouwd oppervlak: ± 489 m²
Bruto vloeroppervlak: ± 567 m²
Gebruiksoppervlak wonen: ± 260 m²
Oppervlak overige ruimte	 ± 390 m²
Oppervlak gebouwgebonden  buitenruimte ± 260 m
Bruto inhoud ±1.643 m³
Oppervlakte perceel 1.267 m²

INDELING

Souterrain:
3 kelderruimtes.

Begane grond:
Royale entree met trappenhuis.
Toilet.
3 dubbele woonkamer-en-suite met toegang tot open keuken.
De keuken is voorzien van diverse apparatuur.
Via de keuken toegang tot de riante binnenkoer.
De binnenkoer heeft meerdere opstallen en diverse royale ruimtes.
Aan de achterzijde van de woning ligt de voormalige broodbakkerij met toegang tot de riante tuin.

1e verdieping:
Overloop.
3 royale slaapkamers.
Moderne badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

2e verdieping:
Zolderruimte bereikbaar via vaste trap.
Mogelijkheid tot het realiseren van 2 slaapkamers.

ALGEMENE INFORMATIE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken