Beschrijving

Wegens de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Keurig instapklaar 3-kamer appartement gelegen op de 4e etage in de wijk "de Heeg". Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, lichte woonkamer met open keuken, apart toilet, ruim zonnig balkon, privé berging en parkeerplek in het souterrain. Ideaal voor starters en op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

Indeling

Souterrain:
Privé berging van ca. 4m2 en een aparte fietsenberging.
Mogelijkheid tot het huren van één of meerdere parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Begane grond:
Gezamenlijke hal/entree met intercominstallatie, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Appartement:
Entree met intercominstallatie. De woonkamer met laminaatvloer en toegang tot het royale balkon. De open keuken is o.a. voorzien van een Amerikaanse koelkast, 4-pits gaskookplaat, oven, magnetron en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de gang bereikbaar welke toegang verschaft aan het cv-ruimte, toilet met hangcloset, badkamer, bijkeuken/berging en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en designradiator. De beide slaapkamers zijn respectievelijk 12m² en 7m². Beide eveneens voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Bijzonderheden
- Instapklaar 2-slaapkamer appartement;
- Ideaal voor starters;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Nabij dagelijkse voorzieningen;
- Privé berging;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het complex en te huur in de parkeerkelder;
- De Vve bijdrage bedraagt €120 per maand.

ALGEMENE INFORMATIE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken