Beschrijving

Op een mooie en rustige locatie (Vroendaal) gelegen, ruime hoekwoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin op het Westen. 

Deze mooie en ruime woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het centrum van Maastricht. Op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand. 

BEGANE GROND
Entree, trappenhuis en meterkast.
Toilet met fonteintje.
Ruime L vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin op het westen.
Open keuken v.v. witte aanbouwkeuken met gaskookplaat, spoelbak, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
Woonkamer en keuken samen ± 55 m².
Bijkeuken 1.7 x 2.6 m. 
Tuin aan de achterzijde en de zijkant.
Oprit en vrijstaande garage met kantelpoort.

1E VERDIEPING
Overloop.
Slaapkamer I 3.46 x 4.22 m./ 2.75 x 2.11 m. (± 20 m²).
Slaapkamer II 4.15 x 3.32 m. 
Slaapkamer III 4.15 x 2.55 m.
Badkamer I 3.09 x 2.75 m. v.v. ligbad, 2 wastafels en douche. 
Apart toilet met fonteintje 

2E VERDIEPING
Overloop.
Slaapkamer IV 3.11 x 3.46 m. 
Slaapkamer V 3.11 x 3.43 m.
Berging 2.08 x 2.29 m., alwaar aansluiting wasmachine, c.v.-ruimte alwaar c.v. –gas 2003, zonneboiler en unit mechanische ventilatie. 
Badkamer II 0.94 x 2.79 m. met douche en vaste wastafel.

OVERIGE INFORMATIE
- Projectnotaris aanwezig
- Bouwjaar: 2003 
- Perceeloppervlakte: 321 m²
- Woonoppervlak ± circa 172 m²
- Inhoud: ± 630 m³

OPMERKING
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken