Beschrijving

Wegens de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Goed afgewerkte en uitstekend onderhouden ruime tussenwoning met 3 slaapkamers.

BEGANE GROND
Entree.
Hal met vernieuwde meterkast.
Modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. 
Woonkamer  ± 30 m² met grindvloer, trapberging en veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de tuin. 
Semi open keuken ± 10 m² met moderne inrichting in hoekopstelling en luxe apparatuur zoals wasemkap, 4 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast.
Vanuit de woonkamer in er toegang tot de gezellige fraai aangelegde achtertuin met overkapping en tuinberging  ± 5,5 m² met elektra en een achteringang.

EERSTE VERDIEPING
Overloop.
Apart toilet.
Ruime luxe badkamer  met inloopdouche en vaste wastafel.
Slaapkamer I) ± 13 m², gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer II) ± 12 m², gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer III) ± 7 m², gelegen aan de achterzijde van de woning.

TWEEDE VERDIEPING
Bereikbaar via een vaste trap waar zich de witgoedaansluiting bevindt. 
Slaapkamer 4 is hier makkelijk te realiseren.

EXTRA INFORMATIE
- De woning is goed onderhouden en uitstekend afgewerkt.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken.
- De c.v.-installatie is huur(bj. 2019).

OMGEVING EN VOORZIENINGEN
Op korte afstand van deze, nabij veel groen gelegen woning treft u een gevarieerd aanbod aan winkels, horeca en supermarkten aan. In de wijk zijn 2 basisscholen en meerdere locaties voor kinderopvang aanwezig. Door de perfecte ontsluiting bevindt u zich binnen enkele autominuten in het historisch centrum van Maastricht, NS Station Maastricht Randwyck, AZM, Universiteit en de bosrijke natuur of op de A2 / A79 richting België / Parkstad Limburg.

OPMERKING
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken