Beschrijving

Rustig gelegen riante hoekwoning met grote garage, riante woonkamer met uitbouw, 3 slaapkamers, gesloten leefkeuken met diverse apparatuur, badkamer met ligbad en een fraai aangelegde tuin met de hele dag zon. Deze stadswoning is gelegen in de geliefde wijk Hazendans.

De wijk de Hazendans kenmerkt zich door voornamelijk witte huizen, veel groenvoorziening, golfbaan en speelgelegenheden. Het is een kindvriendelijke omgeving met diverse basisscholen in de directe omgeving. Winkelcentrum Daalhof, Belfort en Brusselse Poort zijn allemaal in de nabijheid. 


INDELING

Begane grond:

Entree/ hal voorzien van parketvloer met trapopgang, meterkast en geheel betegelde toiletruimte voorzien van een staand closet en een fonteintje, en doorgang naar de woonkamer en inpandige garage. De garage is geheel betegeld en voorzien van aan en afvoer wasautomaat. Tevens beschikt de garage over een elektrische sectionale garagepoort.
De doorzon woonkamer is erg ruim van opzet en heeft een gas openhaard. De vloer is afgewerkt met een massieve eiken parketvloer. Via de riante schuipui heeft men optimaal tuincontact.
Via de woonkamer heeft men toegang tot de gesloten keuken. Deze keuken beschikt over een rechte keukenopstelling en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een separate vaatwasser, elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een spoelunit met een mengkraan. Vanuit deze leefkeuken met eettafel opstelling heeft men eveneens zicht op de achtertuin.
Aansluitend aan deze keuken bevindt zich de garage welke uitermate geschikt is voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer.
De masterbedroom beschikt over een royale garderobekast.
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, een wastafelmeubel en een designradiator.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat gelegen toiletruimte met staand closet en fonteintje.

Tuin:

Vanuit de keuken alsmede via de schuifpui in de woonkamer is er toegang naar de omsloten achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd en is gelegen op het oosten waardoor men heerlijk geniet van de zon.
Verder geniet men hier van optimale privacy.

BIJZONDERHEDEN
• De gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. 
• De woning is voorzien van rolluiken.
• De woning is voorzien van 15 zonnepanelen.
• Energielabel B (hierin zijn zonnepanelen nog niet meegenomen)
• Royale woning met 3 volwaardige slaapkamers.
• Rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving.
• Zeer ruime woonkamer met schuifpui naar de achtertuin.
• Keuken voorzien van diverse apparatuur.
• Badkamer geheel betegeld en voorzien van ligbad met regendouche.
• Garage.
• Fraai aangelegde tuin.
• Aanvaarding medio oktober 2022

OPMERKING
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden over deze onroerende zaken .

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) Zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

Kenmerken