Beschrijving

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royale twee onder een kap woning.

Typering:
Deze fijne gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. De oorspronkelijke woning, welke dateert van 1972, is keurig in orde. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.


Begane grond:
Entree/hal (ca. 7 m2) met parketvloer, meterkast , toilet met fonteintje, royale leefruimte met parketvloer, bestaande uit woonkamer/living  en semi-open keuken  met granieten werkblad v.v. kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelbak, apothekerskast, vaatwasser en veel kastruimte, trapkast met ingang kruipruimte, aansluitend de garage (6.55 x 3.00) met kantelpoort, deels betegelde achtertuin gelegen op het zuiden en biedt optimale privacy, zeer lange oprit en achterom is makkelijk te realiseren.

1e verdieping:
Overloop met drie ruime slaapkamers, badkamer v.v. inloopdouche, toilet en 2 wastafels.

2e verdieping:
Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, overloop, berging met HR combi ketel ( deze ruimte is makkelijk om te bouwen tot een tweede babkamer, ruime slaapkamer IV met daglicht (mogelijkheid voor dakkapel aan de achterzijde).

Algemeen:
Bouwjaar: 1972.
Perceelgrootte: 266 m2.
Inhoud: ca. 453 m3.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 150 m2.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief zijn zowel naar boven- als beneden afgerond en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken